Sindre er utdannet bygningsingeniør med spesialisering i prosjekt- og byggeledelse. Han har også praktisk erfaring gjennom familiens entreprenørfirma. Sindre har lidenskap for å skape smidige arbeidsprosesser med hensyn på økonomi, sikkerhet og gjennomførbarhet. Med bakgrunn fra både entreprenør- og byggherresiden, har han opparbeidet seg en bred forståelse av byggeprosessen. Fra 2019-2022 jobbet han i Veidekke Entreprenør før han vendte hjem til Johnsrud Anleggsdrift AS der han har jobbet de siste årene.

Med erfaring fra prosjekter innen næring, skole, idrett, bolig, vei- og VA-prosjekter har han dannet et solid utgangspunkt for å holde overblikk i sammensatte prosjekter. Videre har han hatt roller som utbygger, ansvarlig søker, prosjekterende og utførende, og med dette opparbeidet et godt grunnlag for å bistå i en byggebransje i stadig utvikling. Med en åpen og inkluderende fremtoning trives han godt i samarbeid med andre. Hans løsningsorienterte vesen og rettferdige sans bidrar til gode prosesser og inviterer til samhandling.

Her er Sindre: 929 19 313sindre@prosjekta.no