prosjektA

prosjektA er et foretak i Drammen som ble opprettet høsten 2021 og som tilbyr prosjekt-, og byggeledelse av alle typer bygge- og anleggsprosjekter. Med over 15 års erfaring fra rådgiver-, eiendoms- og entreprenørbransjen vil prosjektA sørge for en trygg og profesjonell gjennomføring av ditt prosjekt.

Om prosjektA

prosjektA er et nyopprettet foretak i Drammen som tilbyr prosjekt-, og byggeledelse av alle typer bygge- og anleggsprosjekter. Med over 15 års erfaring fra rådgiver-, eiendoms- og entreprenørbransjen vil prosjektA sørge for en trygg og profesjonell gjennomføring av ditt prosjekt.

Daglig leder / prosjektleder Anette

Anette er utdannet sivilingeniør og er genuint opptatt av planleggingen og gjennomføringen av byggeprosjekter. I tillegg har hun høyt fokus på samspillet mellom Byggherre, Entreprenør og Rådgiver- som er helt avgjørende for et vellykket prosjekt. Etter endt skolegang jobbet Anette 10 år hos Norges største entreprenør, Veidekke, før hun tilbrakte 3 år som prosjektleder hos Vestaksen Eiendom – et av Drammens mest spennende og dynamiske eiendomsselskaper. De siste 3 årene har Anette jobbet som konsulent og prosjektleder i HR Prosjekt – et av de større rådgiverselskapene i landet. Med denne bakgrunnen er hun på mange måter den komplette prosjektleder når hun nå er i gang med prosjektA.

Anette er allsidig, og har jobbet med en rekke ulike prosjekter de siste årene- fra store leilighetskomplekser (bla Bragernes Kvartal i Drammen og Stadionkvartalet i Mjøndalen) og energieffektive næringsbygg (Storcash i Kobbervikdalen) til innovative anleggsprosjekt (biogassanlegg og luktrenseanlegg for Veas) og store moderne lager/logistikkbygg (Ramberg sitt nyåpnede 15 000 m2  logistikkbygg på Hanekleiva).

Her er Anette: 975 41 884  |  anette@prosjekta.com

Prosjekt- og byggeleder Kenneth

Kenneth er utdannet bygningsingeniør med konstruksjonsteknikk, og han har også praktisk erfaring som tømrer fra familiebedriften Vinkelbygg AS. Han har høyt fokus på kvalitet, så fremt som sikkerhet, økonomi og fremdrift, og trives i rollen som både prosjekt- og byggeleder, prosjekteringsleder, SHA- KP og SHA-KU.  Han har erfaring både fra byggherresiden og entreprenørsiden, som utførende og prosjekterende, samt innen rehabilitering og nybygg. Kenneth jobbet i Envac Norge AS fra 2009-13 før han var i OBOS Prosjekt, et av Norges største prosjekt- og byggelederfirmaer, i nesten 7 år. Etter å ha flyttet fra Oslo og hjem til Drammen har han de siste 2 årene jobbet i HRP AS som rådgiver på byggherresiden, og høstet ytterligere god erfaring som prosjekt- og byggeleder i Drammensregionen.

Kenneth jobber kundeorientert og er genuint opptatt av kvalitet i gjennomføringsprosessen – fra den viktige forventningsavklaringen med kunden før oppstart og tilstedeværelsen underveis i prosjektet. I bunn ligger en grunnleggende yrkesstolthet for det han leverer. Han har en rolig fremtoning som fordrer til samarbeid mellom byggherre og entreprenør, har en effektiv og systematisk tilnærming til byggrelaterte problemstillinger, og er generelt trygg på alle oppgaver mellom A og Å.

Her er Kenneth: 971 43 443 |  kenneth@prosjekta.com